Gertrudisstraat 20

Verkocht

Algemene gegevens

1. In deze ruime bungalow (640m3) is werkelijk alles op begane grond aanwezig: ruime badkamer, 2 slaapkamers, keuken, woonkamer en bergruimte.
2. Ruim perceel van 419m2, inpandige garage, met optimale privacy in achtertuin.
3. Een scherpe prijs voor topkwaliteit op een mooie locatie aan buitenkant van Sint Willebrord.
4. Goed onderhouden met frisse eigentijdse afwerking in lichte kleuren.
5. Deze jonge woning uit 1999 is optimaal geïsoleerd, een basiswens van iedereen.

Deze fraaie bungalow is gelegen op een mooie locatie aan de rand van Sint Willebrord, de luxueuze Gertrudisstraat. Deze omgeving is grotendeels voorzien van fraaie vrijstaande panden. Het pand is goed onderhouden en de afwerking is modern met veel lichte kleuren. Daarnaast is er een keurige inpandige garage. Optimale privacy is gewaarborgd in deze betegelde achter tuin met een geheel gemetselde hoge muur. Hierbij hoort uiteraard een mooie gemetselde degelijke berging.
Woning ademt gezelligheid uit, is door zijn levensloopbestendigheid ideaal voor senioren. De ruime keuken (15m2) met een modern lichte aanrecht met inbouwapparatuur, nodigt uit om rustig van de maaltijd te genieten. Woonkamer en keuken zijn voorzien van fraaie gestucte plafonds. De begane grond heeft 2 ruime slaapkamers. U bepaalt zelf hoe u de 2e slaapkamer gebruikt: aparte eigen knutsel of computerkamer, logeerkamer voor de kleinkinderen of gewoon als slaapkamer. De badkamer is echt luxe: ligbad, aparte douche met fraaie douchedeur, wastafel en zwevend 2e toilet.
U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Gertrudisstraat 20, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.