Florijnstraat 4

€975.000k.k.

Algemene gegevens

Zoals bij de inrichting maatwerk mogelijk is, geldt dit ook voor de verhuur of verkoop voorwaarden. Geen standaardcontract met standaardregels, maar klantgerichte afspraken. Stel uw vraag of wens en wij gaan met u in overleg om maatwerk te bieden; samen komen wij zeker tot een oplossing. Ook gedeeltelijke huur is bespreekbaar, dus aarzel niet uw vraag te stellen, het antwoord kan u immers verrassen!

Het pand aan de Florijnstraat is gelegen in een kleinschalig recent en modern bedrijventerrein aan de zuidrand van Chaam. Alle panden zien er zeer representatief uit, zo ook dit pand. De omgeving is keurig verzorgd en er heerst een goede onderlinge samenhorigheid tussen de gevestigde ondernemers. Men is met zijn allen trots op de fraaie omgeving en de plaatselijke brandweer is vlakbij aanwezig.

De Florijnstraat 4 is in prima staat en keurig afgewerkt en onderhouden; Avanti meubels is er nu nog in gevestigd. Het pand heeft maar liefst 2.500m2 vloerruimte oftewel bijna 15.000m3 inhoud! Voor de exacte gegevens zie bijgaande meetstaat. Het pand heeft grotendeels vele meters opslag in het magazijn, maar diverse ruimten zijn op meerdere manieren te gebruiken (zie de foto’s): kantoor, showroom, magazijn met vloerverwarming , kleedruimten. Het pand is voorzien van diverse stellages en een handige entresol oftewel extra opslag. Alles is aanwezig om maatwerk te bieden en mogelijke fraaie stoelen kunnen voor u op maat gemaakt worden. Want er is immers nog een lijmafdeling, stoffeerderij, stikkerij, spuiterij etc.

Het pand is tevens te bereiken via een fraaie dock-shelter, zeer handig voor het laden en lossen. Tevens heeft het pand aan de zijkant een giga sectional deur, waardoor een vrachtwagen in een keer naar binnen kan rijden… Aan de voorzijde van het pand liggen 5 parkeerplaatsen op eigen terrein, daarnaast ligt aan de achterzijde nog een groenstrook, welke ook om te zetten is in extra parkeerplaatsen. Tevens is in de directe omgeving parkeren goed mogelijk.

Locatie

Florijnstraat 4, Chaam, Nederland

Bijlage(n)

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.