Flintdijk 152

€170.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Optimale prijs kwaliteitsverhouding: scherpe prijs voor ruim 350m3 inhoud, voor deze keurig afgewerkte woning.
2. Woning is grotendeels onderhoudsvrij door zijn kunststofkozijnen met overal dubbel glas.
3. Ruime badkamer voor deze prijsklasse: heerlijk ligbad, douchehoek, wasmachine aansluiting en wastafel.
4. Grote zolder met betonvloer, op diverse manieren te gebruiken.
5. De ideale starterswoning, goed gelegen bij voorzieningen in Roosendaal, “echte” maandlasten slechts € 200,-!

Deze woning is goed gelegen nabij het winkelcentrum “Dijkcentrum” in Roosendaal in wijk Kortendijk: Flintdijk. Door zijn scherpe prijs en keurige afwerking, is dit de ideale starterswoning. Bij volledige financiering zijn de netto maandlasten slechts ongeveer € 600,- (bij een rente van 2%); hierbij is aflossing ad € 400,- oftewel sparen bij inbegrepen.

De woning is in prima staat met fraaie kunststofkozijnen en uiteraard dubbel glas. Woonkamer en keuken vormen een gezellig en knus geheel. De woning heeft een lichte afwerking aan de binnenzijde met fraai strak stucwerk en schoonmetselwerk. De badkamer is ruim; naast een heerlijk ligbad kan er ook comfortabel worden gedoucht. Woning is goed onderhouden en heeft betonvloeren op alle verdiepingen.

Naast een diepe achtertuin heeft de woning een extra berging aan de voorzijde. Wees er snel bij, want deze scherp geprijsde woning zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Flintdijk 152, Roosendaal, Netherlands

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.