Fatimastraat 40

€185.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Optimale prijs kwaliteitsverhouding: scherpe prijs voor ruim 350m3 inhoud, voor deze keurig afgewerkte woning.
2. Woning is grotendeels onderhoudsvrij door zijn kunststofkozijnen met overal dubbel glas.
3. Badkamer is top voor deze prijsklasse: heerlijk ligbad, fraaie ronde douchehoek, verhoogde plaats wasmachine/ droger, toilet en sierradiator.
4. Gezellige onderhoudsarme achtertuin, met keurige leuke voortuin.
5. De ideale starterswoning, centraal gelegen in Sprundel, “echte” maandlasten slechts € 200,-!

Deze woning is zeer centraal gelegen in Sprundel: Fatimastraat. Door zijn scherpe prijs en keurige afwerking, is dit de ideale starterswoning. Bij volledige financiering zijn de netto maandlasten slechts ongeveer € 600,- (bij een rente van 1,8%); hierbij is aflossing ad € 400,- oftewel sparen bij inbegrepen.

De woning is in prima staat met fraaie kunststofkozijnen en uiteraard dubbel glas. Woonkamer en keuken vormen een gezellig en knus geheel. De woning heeft een lichte afwerking aan de binnenzijde met fraai strak stucwerk. De badkamer is top en van alle luxe voorzien, naast een heerlijk ligbad kan er ook comfortabel worden gedoucht in de fraaie douchehoek met glazen scherm. Woning is perfect onderhouden en heeft betonvloeren op begane grond en eerste verdieping.

Naast een gezellige knusse achtertuin heeft de woning een keurige voortuin. Wees er snel bij, want deze scherp geprijsde woning zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Fatimastraat 40, Sprundel, Netherlands

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.