Ericalaan 27

€289.500k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Perfect onderhouden 2 onder 1 kapwoning, in een heerlijk rustige omgeving.
2. Een scherpe prijskwaliteitsverhouding met ruim 590m3 inhoud inclusief een garage en 290m2 eigen grond, een sfeervolle achtertuin met prieel, heeft een optimale privacy.
3. Goed geïsoleerde onderhoudsarme woning die volledig onderhouden is met vloerverwarming.
4. Zolder perfect afgewerkt, bruikbaar als extra slaapkamer of kantoorruimte.
5. Ruime garage waar u zowel auto’s en fietsen gelijker tijd in kan plaatsen.

Deze fraaie onderhoudsarme woning is gelegen op een heerlijke rustige kindvriendelijke locatie in het gewilde Hoeven, de Ericalaan. Het pand is perfect onderhouden, trendy keuken en lichte kleuren zijn door de gehele woning gebruikt. De gezellige woonkamer heeft een mogelijkheid tot open haard met semi open keuken. Optimale privacy is gewaarborgd in de sfeervolle achtertuin.
Woning ademt gezelligheid uit, is daarnaast door zijn afwerking onderhoudsarm. De grote semi open keuken met een modern lichte aanrecht met inbouwapparatuur, nodigt uit om rustig van de maaltijd te genieten. De 1e verdieping heeft 3 ruime slaapkamers. Daarnaast is de zolder perfect afgewerkt, bruikbaar als extra (ruime) slaapkamer of kantoorruimte en er zijn nog 2 ruimtes voor berging of om uw extra spullen weg te zetten.
U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Ericalaan 27, Hoeven, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.