Ericalaan 21

€495.000k.k.

Algemene gegevens

1. Grote luxe perfect onderhouden vrijstaande woning met 894m3 inhoud en perfecte rechthoekige kavel van 526m2.
2. Woonruimte in overvloed: woonkamer 50m2, leefkeuken 20m2, atelier 16m2, bijkeuken 16m2, 6 slaapkamers!
3. Baden in luxe: een bubbel ligbad, fraaie douchehoek, dubbele wastafel, wc, vloerverwarming.
4. Alle (lichte) kleuren van en in deze woning vormen een harmonisch geheel met de fraai aangelegde tuin, zie de fotocollage.
5. In de woonkamer zijn diverse indelingsvarianten mogelijk, er is een gashaard, er zijn schuifdeuren aanwezig; de keuken met mooie grote ramen ligt als het ware “in de tuin”.

Deze fraaie vrijstaande woning ligt heerlijk rustig in Hoeven. Door de ruime opzet heeft deze luxe woning vele mogelijkheden: woonkamer / keuken 70m2!, atelier/ kantoor begane grond, ruime bijkeuken. Het grote perceel is keurig en groen aangelegd en heeft diverse sfeervolle hoekjes en een grote vijver.

De woonkamer kan op diverse manieren worden ingericht, heeft vele fraaie lichte kleuren en een gezellige maar ook praktische gashaard. Wanneer je in de keuken zit, lijkt het of je midden in de fraaie groene aangelegde tuin zit oftewel lekker relaxen tijdens een lekker etentje. Na het eten is het mogelijk om aangenaam in een van de knusse hoekjes van de woonkamer lekker een boek te lezen of gezellig bij de open haard te zitten. Kortom, vele plekjes zijn aanwezig om in deze woning te genieten. Om het geheel af te ronden, is het bij deze woning ook mogelijk om eenvoudig vanuit thuis te werken, een kantoorruimte of atelier ligt aan de voorzijde en heeft een aparte entree.

De woning heeft maar liefst 6 slaapkamers, daarnaast is er meer dan voldoende bergruimte in de woning. De master bedroom is giga, met balkon meet deze maar liefst 30m2. Daarnaast is het pand uiteraard voorzien van dubbel glas met fraaie fleurige zonneschermen. De tuin is ruim, heeft diverse gezellige zithoekjes en door zijn diepte en breedte is er altijd zon of uiteraard schaduw indien gewenst.

Wacht niet te lang met langskomen, want deze woning zal snel verkocht zijn. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Ericalaan 21, Hoeven, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.