Emmastraat 71

€178.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Een van de goedkoopste vrijstaande woningen in St. Willebrord met carport en garage.
2. Mooie ruime plattegrond: grote woonkamer van 30m2 en aparte leefkeuken van 15m2.
3. Ruime garage, om te zetten naar slaapkamer/ badkamer, reeds voorzien van verwarming, water en electra.
4. Kleine knusse patio binnentuin en keurig aangelegde voortuin.
5. Woning is goed geïsoleerd en tevens voorzien van extra isolatie door aangebrachte rolluiken.

Deze woning is zeer centraal gelegen in St. Willebrord: Emmastraat. Pal tegenover het Rood-Wit terrein, waardoor je wekelijks gratis vanuit de slaapkamer naar Rood-Wit kunt kijken. De woonplattegrond is voorzien van gewenste aparte grote leefkeuken. De rolluiken op de gehele woning, dienen als extra isolatie of als beveiliging.
Door zijn scherpe prijsstelling is deze vrijstaande woning met garage/ carport zelfs voor starters bereikbaar. Een droom voor elke starter die op zichzelf wilt wonen, onmiddellijk in een vrijstaande woning. Onderhoud aan de buitenschil is goed, de binnenzijde is geheel licht is afgewerkt. Uiteraard kunt u de binnenzijde geheel naar eigen smaak afwerken, de makelaar kan u daarbij ondersteunen. De badkamer met grijs witte kleuren is voorzien van alles: ligbad, douche, wastafel, bidet en toilet! Met de garage, welke is voorzien van verwarming water en electra, heeft het geheel ruim 400m3 inhoud.
Wees er snel bij, want deze scherp geprijsde vrijstaande woning zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Emmastraat 71, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.