Dorpstraat 214

€575.000K.K.
Verkocht

Algemene gegevens

Vijf redenen om deze centraal gelegen vrijstaande woning met groot perceel (2.765m2!) te kopen:
1. Begane grond van bijna 200m2! Woonkamer, eetkamer, leefkeuken, badkamers, slaapkamer en serre.
2. De begane grond heeft alle ruime wenselijke woonvertrekken, dus de woning is levensloopbestendig en hiermee geschikt voor iedereen.
3. Naast een levensloopbestendige woning, biedt het achterterrein de optie om een bedrijfsmatige activiteit uit te voeren.
4. Het achterliggende gebied is ook geschikt voor een nieuwbouwontwikkeling met eengezinswoningen of een mooi hofje met patiowoningen.
5. De locatie is centraal gelegen in St. Willebrord, aan de hoofdstraat de Dorpsstraat met de vele voorzieningen.

Algemene omschrijving
Niet alleen door zijn ligging is dit een ideale woning, maar met name door de zeer levensloopbestendige begane grond van bijna 200m2. Daarnaast heeft het achterliggende gebied vele mogelijkheden: winkelruimte met opslag, showroom, kantoorruimte etc. Echter de extra uitdaging is, een mogelijke herontwikkeling naar nieuwbouw met woningen van het achterliggende gebied (in totaal 2.765m2). Zie de kadastrale bijlagen en de voorbeelden van mogelijke herontwikkeling met eengezinswoningen of levensloopbestendige patiowoningen. In overleg met u kan naar de diverse woningbouwmogelijkheden worden gekeken.

De begane grond van de woning biedt alles wat je nodig hebt om te wonen: woonkamer en aparte eetkamer, ruime leefkeuken, 2 badkamers, ruime slaapkamer en een comfortabele serre. Ruimte in overvloed met bijna 200m2; daarnaast heeft de badkamer een lekker luxe bubbelbad. De bovenverdieping is een leuke extra met 3 slaapkamers. De woning is degelijk gebouwd met traditionele materialen, deze verkeert dan ook in goede staat. De woning heeft hardhouten kozijnen met dubbel glas en grotendeels voorzien van rolluiken, hiermee extra isolatie maar ook extra veilig. De woning is keurig onderhouden aan de binnen- en buitenzijde, heeft een nieuwe HR CV installatie. In verband met privacy, heeft de eigenaar er voor gekozen om geen foto’s te laten zien van de binnenzijde van de woning. U bent voor een bezichtiging echter welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat gewoon klaar!

Locatie

Dorpsstraat 214, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.