Dorpsstraat 282

€225.000kk
Verkocht

Algemene gegevens

Uitdagende kluswoning met ruim grondperceel aan Dorpsstraat.
Vijf redenen om deze woning te kopen?
1. Vrijstaande kluswoning aan Dorpsstraat: ruim perceel 626m2, 86m2 wonen, 2 garages.
2. Knusse gezellige woonkamer in 2 delen van 30m2 en aparte ruime (bij)keuken van 10m2; boven is er zelfs een dakterras.
3. De ideale vrijstaande(!) starterswoning, centraal gelegen in St. Willebrord, “echte” financiële maandlasten slechts ongeveer € 300,-.
4. Goede prijs kwaliteitsverhouding, onderhoud is nodig, maar het pand heeft wel 320m3 inhoud en heeft dus ruim 600m2 eigen grond.
5. Op dit perceel staan 2 ruime garages van 25m2 en 30m2 (deze is ruim 9m diep).

Algemene omschrijving
Deze woning is centraal gelegen in St. Willebrord aan de hoofdstraat: Dorpsstraat. Voor een scherpe prijsstelling heb je deze vrijstaande woning gelegen op een ruim perceel, zelfs voor starters is dit goed bereikbaar. Een droom voor elke starter die op zichzelf wilt wonen, onmiddellijk een vrijstaande woning. Bij volledige financiering van de aankoopprijs zijn de bruto maandlasten ongeveer € 775,- (bij een rente van 1,5%); hierbij is aflossing ad € 450,- oftewel sparen bij inbegrepen.

De knusse woonplattegrond heeft een mogelijke aparte keuken en lekkere ruime bijkeuken voor alle apparatuur. De woonkamer ouderwets gezellig en op diverse manieren in te richten. In deze woning moet nog wel flink worden geklust, maar dan heb je wel helemaal je eigen stekje naar jouw eigen wensen. De bovenverdieping heeft naast 3 slaapkamers en een kleine badkamer; een heus ruim dakterras. De woning heeft aparte oprit naar een van de garages en de achtertuin is ruim. Er is nog geen erfafscheiding in de achtertuin met de toekomstige buren, in overleg wordt dit uiteraard geregeld.

Wees er snel bij, want deze scherp geprijsde vrijstaande kluswoning zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Dorpsstraat 282, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.