Dorpsstraat 196

€210.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. De grootste woning in zijn prijsklasse : inhoud woning ruim 500m3 woning!
2. Zeer ruime eetkeuken (15m2) en bijkeuken (12m2) met badkamer op begane grond
3. Door scherpe prijs, voor iedereen betaalbaar (Starterslening is mogelijk)
4. Woning is goed geïsoleerd en geheel voorzien van rolluiken
5. Aparte grote klusgarage voorzien van smeerput

Deze woning is gelegen in de hoofdstraat van Sint Willebrord: Dorpstraat. Deze straat heeft vele voorzieningen: winkels, horeca, sportschool, Rabobank etc. Het pand is goed onderhouden aan de buitenzijde, de binnenafwerking is enigszins gedateerd. Optimale privacy is gewaarborgd in de brede zijtuin (zuid), de zon schijnt hier werkelijk de gehele dag. Garage is zeer groot (40m2), naast de auto kun je diverse andere spullen opslaan, daarnaast is er een bergzolder aanwezig. Voor de handige autoklusser, de garage heeft zelfs een eigen smeerput!

De begane grond heeft naast een aparte eetkeuken van 15m2 en ook heel grote bijkeuken van 12m2; meer dan voldoende ruimte voor elk gezin. De gezellige woonkamer heeft een aansluiting voor een sfeervolle allesbrander. De verdieping heeft 2 heel ruime slaapkamers (ieders ruim 15m2) en een normale slaapkamer.

Met een interessante starterslening van gemeente Rucphen, is deze grote woning door zijn gunstige prijs, zelfs bereikbaar voor de klussende starter. Laat u uitgebreid voorlichten door LVG makelaars.

U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Dorpsstraat 196, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.