Dorpsstraat 185

€320.000K.K.
Verkocht

Algemene gegevens

Op zoek naar een luxe instapklare levensloopbestendige vrijstaande woning?

Vijf redenen waarom u niet verder hoeft te zoeken:
1. Deze onderhoudsarme woning is levensloopbestendig met een heerlijke luxe badkamer en royale slaapkamer op de begane grond met directe toegang tot de tuin.
2. De woning én tuin zijn onderhoudsarm: enkele kunststofkozijnen, trespa goten en boeiboorden, electrische rolluiken, kunstgras en grote trottoirtegels in beton.
3. De locatie is geschikt voor de senior maar zeker ook voor het gezin; de ligging is heerlijk centraal in de Dorpsstraat.
4. Alles is in 2015 van boven tot onder compleet gerenoveerd en luxe afgewerkt.
5. De comfortabele en onderhoudsarme achtertuin ligt heerlijk rustig met veel privacy, naast een gezellige zithoek en speelveld is er een ruime garage of heerlijke relax ruimte.

Als we het over direct instapklaar luxe en levensloopbestendigheid hebben denken wij meteen aan deze compleet gerenoveerde vrijstaande woning in de Dorpsstraat. De ruime woonkamer met open keuken heeft veel lichtinval, heerlijk om te verblijven. De woning is geheel gerenoveerd in 2015 en voorzien van alles wat u wenst om een heerlijk te genieten. De ruime garage van maar liefst 44m2(!) is meervoudig bruikbaar: stalling auto(s), relaxruimte, mancave, hobbyruimte, binnenspeeltuin etc.

Op de benedenverdieping is naast de ruime woonkamer met open keuken , een berging met cv installatie en verdeelset voor de heerlijke vloerverwarming in de aanbouw. Daarnaast is er een royale slaapkamer (17m2) met openslaande tuindeuren, ziet u zichzelf hier al wakker worden met het zonnetje in uw gezicht? De luxe badkamer bevindt zich direct naast de slaapkamer, wat de woning geheel levensloopbestendig maakt. De ruime badkamer is uitgerust met een inloopdouche, heerlijk ligbad en dubbele wastafel met bergruimte. De gehele benedenverdieping is voorzien van electrische rolluiken.

Middels de karakteristieke wenteltrap in de woonkamer komt u op de bovenverdieping met twee ruime slaapkamers. Door de dakkapel is er veel licht in de slaapkamers. Alles is netjes wit afgewerkt, dit wordt mooi gebroken door de karakteristieke afgewerkte houten constructiebalken. De heerlijke onderhoudsarme achtertuin is sfeervol aangelegd en biedt ruimte voor een terras en een speelveldje. Er is weinig inkijk van andere woningen, dus genoeg privacy.

Deze prachtige woning zal niet lang te koop staan, zien we u snel voor een bezichtiging? Dat kan op ieder moment van de dag of avond.

Locatie

Dorpsstraat 185, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.