Den Elshout

€200.000K.K.
Verkocht onder voorbehoud

Algemene gegevens

Vijf redenen om deze fantastische kavel van 715m2 op deze rustige locatie te kopen, om jouw droomwoning te realiseren:

1. Een ruime groene rechthoekige kavel op een rustige locatie aan het begin van Den Elshout te St. Willebrord.
2. De kavel is 715m2 (ongeveer 24m breed aan voorzijde en ruim 30m diep), waarbij elke soort droomwoning mogelijk is. Wilt u dit geheel zelf doen, wenst uw begeleiding, zoekt u een architect of is catalogusbouw iets voor u? Ga in gesprek met de makelaar en laat uw woondromen uitkomen. Ook de manier van financiering voor het geheel, is in dit gesprek bespreekbaar.
3. Nieuwbouw is zeker in deze tijden top, extra duurzaam, gasloos, meer comfort, energiezuinig of zelfs Nul op de meter is mogelijk; alles is naar uw eigen wens in te richten, dat wil toch iedereen?
4. Voor de bouwkavel wordt in overleg met gemeente en verkoper de bestemming wonen verder uitgewerkt, hiermee kunt u zelf bepalen hoe uw droomwoning er uit komt te zien.
5. Door de centrale ligging in St. Willebrord zijn alle voorzieningen nabij én door de ligging van de locatie ligt in een hoek waardoor alleen uw auto hier voorbij komt: heerlijk rustig!

Locatie

Den Elshout, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.