den Elshout 12

€259.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Perfect onderhouden instapklare 2 onder 1 kapwoning, in een heerlijk rustige omgeving aan de buitenzijde van St. Willebrord.
2. Uitgebouwde woning: grote woonkamer van ruim 40m2 en aparte eetkeuken van maar liefst 20m2!
3. Een scherpe prijskwaliteitsverhouding met ruim 450m3 inhoud en 244m2 eigen grond: een sfeervolle achtertuin met fraaie pergola met een optimale privacy en een perfect aangelegde voortuin.
4. Goed geïsoleerde woning, welke geheel is voorzien van rolluiken, oftewel heeft extra isolatie en is dus optimaal veilig.
5. Keurig afgewerkte zolder, bruikbaar als extra grote slaapkamer met wasmachine/ droger en fraaie opbergkasten

Deze fraaie perfect onderhouden woning is gelegen op een heerlijke rustige kindvriendelijke locatie aan de buitenzijde van Sint Willebrord, Den Elshout. Het pand is perfect onderhouden, zeer grote keuken en ruime badkamer met alle gewenste luxe. De giga woonkamer heeft diverse indelingsmogelijkheden en een super strak gestuct plafond met dimbare spots. Optimale privacy is gewaarborgd in de sfeervolle achtertuin, met gezellige pergola waardoor je bijna het hele jaar buiten kunt zitten. De tuin voor en achter verkeerd in dezelfde staat als de woning: perfect onderhouden en fraai aangelegd. Niet alleen zijn een aantal rolluiken electrisch, maar uiteraard gaat jouw garagedeur ook via de afstandsbediening electrisch open.
De grote gesloten keuken (20m2!) met een modern lichte aanrecht met inbouwapparatuur, nodigt uit om rustig van de maaltijd te genieten. Door de grote aanbouw is de woonkamer ook heel ruim te noemen: een mooi extra eetgedeelte, computerhoek en uiteraard een ruime tv zithoek. Daarnaast is de zolder perfect afgewerkt, bruikbaar als extra (ruime) slaapkamer.
U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Den Elshout 12, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.