den Elshout 10

€275.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Perfect onderhouden instapklare grote 2 onder 1 kapwoning, in een heerlijk rustige omgeving aan de buitenzijde van St. Willebrord.
2. Uitgebouwde woning: grote woonkamer met fraaie tegelvloer met vloerverwarming en semi open eetkeuken van in totaal maar liefst 60m2!
3. Goed geïsoleerde woning, welke tevens geheel is voorzien van rolluiken, oftewel heeft extra isolatie en is dus optimaal veilig.
4. Een zeer ruime woning met ruim 140m2 wonen, 550m3 inhoud en 243m2 eigen grond voor een scherpe prijs.
5. Keurig afgewerkte zolder met dakkapel en hierdoor een extra grote slaapkamer.

Deze fraaie perfect onderhouden woning is gelegen op een heerlijke rustige kindvriendelijke locatie aan de buitenzijde van Sint Willebrord, Den Elshout. Het pand is perfect onderhouden, zeer grote keuken en een fraaie badkamer met alle gewenste luxe. Door de grote aanbouw, is de woonkamer ook heel ruim te noemen: een mooi extra eetgedeelte, lekkere leeshoek bij de electrische haard en uiteraard een ruime tv zithoek. De giga woonkamer heeft dus diverse indelingsmogelijkheden en een super strak gestuct plafond met fraai lijstwerk. De gehele woonkamer/ keuken heeft een luxe tegelvloer met comfortabele vloerverwarming. De grote semi open keuken (20m2!) met een moderne lichte aanrecht met inbouwapparatuur, nodigt uit om rustig van de maaltijd te genieten. De eerste verdieping heeft 3 ruime slaapkamers, daarnaast is de zolder perfect afgewerkt en deze heeft mede door de mooie trespa dakkapel een extra (ruime) slaapkamer.
Niet alleen zijn een aantal rolluiken electrisch, maar uiteraard gaat jouw garagedeur van de inpandige garage ook via de afstandsbediening electrisch open.

Optimale privacy is gewaarborgd in de grotendeels bestrate achtertuin, met gezellige overkapping waardoor je bijna het hele jaar buiten kunt zitten. De tuin voor en achter verkeerd in dezelfde staat als de woning: perfect onderhouden en fraai aangelegd. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Den Elshout 10, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.