De Krijntjes 13

€159.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. De goedkoopste tweekapper uit Rucphen, met mooie kavel en ruim 400m3 inhoud.
2. Ruime begane grond: L woonkamer met sfeervolle allesbrander, aparte keuken en ruime bijkeuken. Bijkeuken is ook mogelijk als slaapkamer of kantoor aan huis.
3. Uiteraard moet er geklust worden, maar hierdoor volledig naar eigen smaak in te richten. Splinternieuwe HR Intergas combiketel is reeds voor u geïnstalleerd.
4. Centraal gelegen in Rucphen naast gezellige school en op loopafstand van diverse winkels.
5. Door zijn scherpe prijs een ideale starterswoning en in dit geval niet starten met een rijwoning, maar zelfs met een tweekapper.

Deze woning is centraal gelegen in Rucphen op loopafstand van het gezellige centrum met diverse winkels en horeca. Rucphen is een plaats met vele voorzieningen en een fantastisch buitengebied met vele bossen maar zeker ook de Skidôme. Niet alleen door zijn ligging is de woning ideaal voor de starter, maar met name door zijn scherpe prijs. Met wat modernisering krijg je een perfecte courante tweekapper. Bij volledige financiering (inclusief verbouwing) zijn de netto maandlasten ongeveer € 600,- (bij een rente van 1,8%); hierbij is aflossing ad € 400,- oftewel sparen bij inbegrepen. Kortom voor € 200 maandlasten heb je een eigen tweekapper.

De L-woonkamer is ongeveer 30m2 en heeft een gezellige allesbrander, dit maakt het tot een knus geheel. Er is een ruime aparte keuken, waar je rustig van de maaltijd kunt genieten. De aparte bijkeuken van 12m2 met aparte toegangsdeur, is ideaal om er een kantoor aan huis, praktijkruimte of slaapkamer van te maken. De woning heeft aan de binnenzijde veel houtwerk, met wat schilderwerk of stucwerk kan dit ingrijpend gemoderniseerd worden. De bovenverdieping heeft maar liefst 4 (kleinere) slaapkamers, samenvoeging van slaapkamers is uiteraard mogelijk.

Wees er snel bij, want deze scherp geprijsde tweekapper zal in deze tijden niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

De Krijntjes 13, Rucphen, Nederland

Uw makelaar