De Gagelrijzen 75

€259.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Zeer luxe instapklare 2 onder 1 kapwoning, gehele woning ademt luxe: topbadkamer, luxe eetkeuken, zelfs tuinhuis is luxe met gas, elektra en marmer...
2. Uitgebouwde woning: grote fraaie woonkamer, luxe nieuwe eetkeuken van maar liefst 15m2 met openslaande tuindeuren, aparte ruime bijkeuken!
3. Een scherpe prijskwaliteitsverhouding met ruim 450m3 inhoud en 218m2 eigen grond: mooie massief eikenvloer in woonkamer/ keuken, geweldig stucwerk in gehele woning, zelfs strak gestucte gordijnkappen!
4. Goed geïsoleerde woning, welke geheel is voorzien van rolluiken, oftewel heeft extra isolatie en is dus optimaal veilig.
5. De perfecte afgewerkte zolder, is ook luxe: kunststof dakkapel, waardoor er een volwaardige slaapkamer is en fraaie opbergkasten.

Deze optimaal luxe en perfect onderhouden woning is gelegen op een centrale locatie in Sint Willebrord, De Gagelrijzen: dichtbij supermarkt, voetbal, voorzieningen. Het pand is de afgelopen jaren geheel gerenoveerd met alleen maar luxe: badkamer, keuken, woonkamer, tuinhuis etc. De fraaie woonkamer heeft een super strak gestuct plafond, luxe gestucte gordijnkappen en lijstwerk, massief eikenvloer, fraai gestucte wanden (door gehele woning!). Optimale privacy is gewaarborgd in de onderhoudsarme achtertuin, alleen het tuinhuis van dit perceel verdient al apart een bezichtiging: voorzien van gas, elektra, top geïsoleerd, aanrecht met marmeren blad... De tuin voor en achter verkeerd in dezelfde staat als de woning: onderhoudsarm en fraai aangelegd. Niet alleen zijn een aantal rolluiken elektrisch, maar uiteraard gaat jouw garagedeur ook via de afstandsbediening elektrisch open.

De aparte keuken met een nieuwe luxe lichte aanrecht met inbouwapparatuur, nodigt uit om rustig van de maaltijd te genieten. Bij aangenaam weer is het heerlijk om de dubbele tuindeuren gezellig open te zetten.
Door de aanbouw is de woonkamer met (bij)keuken heel ruim: 50m2!. Daarnaast is de zolder perfect afgewerkt, extra slaapkamer door grote luxe kunststof dakkapel .

U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

De Gagelrijzen 75, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.