Clausstraat 9

€340.000k.k.

Algemene gegevens

1. Begane grond van ruim 100m2: woon- en eetkamer, aparte leefkeuken, ruime bijkeuken, 2 slaapkamers en badkamer.
2. Perceel van maar liefst 1.140 m2, met diverse bergingen en tuinhuizen.
3. Bouwkundige kwaliteit woning is top, door gebruikte materialen, extra buitenmuur, dubbel glas en rolluiken oftewel energielabel C.
4. De bijgebouwen zijn ruim en van goede kwaliteit, alles bij elkaar ruim 70m2; hierdoor mogelijk te gebruiken als mantelzorgwoning of gastenverblijf.
5. Lekker rustig gelegen aan de rand van St. Willebrord; diepe achtertuin, compleet naar eigen smaak in te richten.

Deze woning is gelegen aan de rand van St. Willebrord, op korte afstand van de Dorpstraat met zijn vele voorzieningen. Niet alleen door zijn ligging ideaal, maar met name door de zeer levensloopbestendige begane grond; 2 slaapkamers, badkamer met douche en ligbad. Aparte woonkamer en eetkamer door salondeuren van elkaar gescheiden of te verbinden. Daarnaast aparte leefkeuken en ruime bijkeuken oftewel in totaal een begane grond van 109m2. De eerste verdieping is een leuke extra voor de kinderen of voor uiteraard gezellig de logerende kleinkinderen; 2 ruime slaapkamers van ongeveer 15m2 ieders.

De woning is oerdegelijk gebouwd met traditionele goede materialen, deze verkeert dan ook in prima staat. Sommige delen van de woning lijken nog nieuw, omdat deze amper gebruikt zijn. De leefkeuken is top, lekker ruim en een perfect onderhouden eiken keukeninrichting. Zelfs de bijkeuken is ruim met 10m2, hier is zelfs een extra slaapkamer van te maken. De woning heeft een keurig onderhouden afwerking aan de binnenzijde en buitenzijde. De badkamer is lekker ruim en is gelegen op de begane grond met alle benodigde voorzieningen, zoals een lekkere regendouche en een heerlijk ligbad. Woning is voorzien van rolluiken, hierdoor extra veilig en geeft extra isolatie. De achtertuin is echt diep en kan compleet naar wens worden ingericht, veel is mogelijk op dit giga perceel van maar liefst 1.140m2.

Wees er snel bij, want deze kwalitatieve goed afgewerkte woning zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Clausstraat 9, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.