Buitenhof 44 Sprundel

€260.000K.K.
Verkocht

Acht redenen om deze woning te kopen!

Algemene gegevens

5 redenen om deze ruime twee-onder-een-kapwoning te kopen in Sprundel:
1. Ideale ligging: rustige buurt, voldoende parkeermogelijkheden, groot speelveld nabij de woning, groene omgeving en het voetbalveld op loopafstand.
2. Een mooie kavel van 246m2 met een ruime twee-onder-een-kap woning (ruim 110m2 wonen, bijna 400m3 inhoud) en een extra grote garage (ruim 30m2).
3. Gezellige woonkamer met sfeervolle open haard, aparte keuken en eetkamer op de begane grond.
4. Maar liefst 4 slaapkamers boven met diverse inbouwkasten.
5. Modernisering is nodig, hiermee kunt u de woning geheel naar eigen smaak afwerken.

Algemene omschrijving
Deze woning is centraal gelegen in Sprundel aan het rustige Buitenhof: vlakbij het centrum en dichtbij het buitengebied. Deze wijk wordt gekleurd door veel groen en de straat is rustig qua verkeer en parkeren. Een veilig stukje Sprundel voor kleine kinderen die lekker buiten willen spelen op het grote speelveld vlakbij uw woning of voor als u een wandeling gaat maken. De voor- en achtertuin zijn onderhoudsarm aangelegd en de achtertuin ligt lekker op het zuiden; door het grote uitvalscherm zit u eventueel ook lekker in de schaduw.

De woning is in redelijke staat en er dient echter wel rekening gehouden te worden met modernisering. Dit biedt uiteraard ook weer kansen. Zie jij jezelf de keukenkastjes al een nieuwe kleur geven? Of misschien zelfs een nieuwe keuken en bijpassende vloer uitkiezen? Een frisse kleur op de muur schilderen en nadenken over de gordijnen? De mogelijkheden zijn eindeloos, laat uw fantasie zijn gang gaan, deze ruime tweekapper biedt vele mogelijkheden.
Op de begane grond komt u door de hal de royale woonkamer met sfeervolle openhaard en houten vloer binnen. Omdat de eetkamer apart in te richten is, heeft u hier extra veel ruimte. De lichte keuken is een aparte ruimte en staat in verbinding met de eetkamer. Hier is alle ruimte om een heerlijke leefkeuken direct grenzend aan uw tuin te creëren.
De bovenverdieping bereikt u middels de trap in de hal en heeft 3 ruime slaapkamers en een inbouwkast. De compacte badkamer is geheel betegeld en het plafond is voorzien van spotjes. Het lekkere hoekbad met douchewand en de wastafel biedt alles wat u in een badkamer nodig heeft. Via de vaste trap bereikt u de zolder waar de vierde slaapkamer en een berging te vinden is. De slaapkamer is uitgerust met mooie inbouwkasten en een raam met zonwering.

De voortuin en achtertuin zijn onderhoudsarm aangelegd. De diepe oprit biedt genoeg ruimte om 2 auto’s te parkeren en dan is er nog de garage voor nog een auto. Achter de garage bevindt zich de schuur, middels een aparte deur bereikbaar. Hier is tevens de aansluiting voor de wasmachine. De achtertuin is bijna 6,5 meter breed en maar liefst 13 meter diep vanaf de woonkamer. Hier kunt u dus de hele zomer genieten van een heerlijk zonnetje en gezellige avonden met familie of vrienden.

Benieuwd of deze woning uw nieuwe thuis wordt? U bent altijd van harte welkom voor een bezichtiging, de koffie staat klaar!

Locatie

Buitenhof 44, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.