Bruininkhuizen 26

€259.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Centrale ligging aan de rand van het centrum van Etten-Leur, werkelijk alles ligt op loopafstand van deze hoekwoning.
2. Woning is bijna onderhoudsvrij (kunststofkozijnen), goed geïsoleerd en grotendeels voorzien van rolluiken.
3. Het is niet alleen een hoekwoning in het centrum, het is inclusief garage en aparte ruime eigen parkeerplaats voor meerdere auto’s en dat in het centrum!
4. Knusse woonkamer met praktische gezellige gas open haard, openslaande tuindeuren met vele lichte tijdloze kleuren.
5. Door perfect afgewerkte zolder heeft deze woning maar liefst 4 ruime slaapkamers en is tevens voorzien van een moderne badkamer.

Deze hoekwoning ligt werkelijk ideaal, aan de rand van het centrum met de sfeervolle horeca en de noodzakelijke supermarkt. Binnen enkele minuten zit u op een gezellig terrasje in het Etten-Leurse centrum of u gaat genieten in uw eigen fraai aangelegde verzorgde tuin.
De woning is grotendeels onderhoudsvrij door zijn kunststofkozijnen en is daarnaast grotendeels voorzien van rolluiken oftewel extra isolatie en extra veilig! Centraal gelegen met 290 m2 eigen grond, 400m3 inhoud en een aparte garage van 20m2. De woonkamer is via een fraaie boog verbonden met de open keuken en is gezellig: gas open haard met natuurstenen omlijsting, fraai openslaande tuindeuren naar de keurige verzorgde gezellige achtertuin met optimale privacy. Daarnaast is het plafond strak gestuct en voorzien van fraai lijstwerk. De woning heeft maar liefst 4 slaapkamers, want zelfs de zolderverdieping is keurig afgewerkt met lichte kleuren, lichte laminaatvloer en fraaie kasten onder de schuine zijde. De recente badkamer is luxe en voorzien van fraai tegelwerk met handige sierradiator voor de handdoeken. Bij de woning hoort tevens een aparte garage met rechtstreekse verbinding via eigen achterdeur naar de tuin, parkeren is mogelijk voor de garage. Daarnaast heeft het perceel een aparte eigen parkeerplaats voor meerdere auto’s; kortom een woning in het centrum met meerdere eigen parkeerplaatsen
Kom vooral snel kijken naar deze keurig afgewerkte woning, maar wacht niet te lang, want mogelijk is de woning dan al verkocht. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Bruininkhuizen 26, Etten-Leur, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.