Binnenpad 17

€350.000K.K.
Verkocht

Algemene gegevens

Centraal gelegen karakteristieke onderhoudsarme tweekapper op ruim perceel in Sprundel:
1. De tweekapper staat op een ruim perceel van maar liefst 320m2. De tuin is leuk ingericht met een sfeervolle overkapping, meerdere terrassen en alles lekker onderhoudsvriendelijk.
2. De woning is ook aan de binnenzijde keurig; overal strak stucwerk, verzorgd schilderwerk, mooie (laminaat)vloeren en vernieuwde binnendeuren.
3. Door de ruime zolder heb je zoals vaak gewenst een extra slaapkamer of een eigen afgesloten werkplek; daarnaast is er ook meer dan voldoende bergruimte.
4. In de achtertuin staat een grote multifunctionele ruimte van maar liefst 44m2. In deze ruimte is veel geklust; het is dan ook voorzien van gas, elektra (krachtstroom) en water.
5. De woning en tuin zijn grotendeels onderhoudsarm; kunststof kozijnen, elektrische rolluiken en veel bestrating.

Deze heerlijke woning ligt centraal in het gezellige dorpje Sprundel. Binnen slechts 5 minuten lopen ben je bij de supermarkt, de friettent of het plaatselijke café. De gezellige tweekapper staat op een ruim perceel, heeft kunststofkozijnen en elektrische rolluiken. Ideaal voor privacy, een veilig gevoel; daarnaast is dit ook extra isolatie. Voor de riante voortuin zijn meerdere indelingsvarianten denkbaar: een speeltuin voor de (klein)kinderen, moestuin, vijver, carport of gewoon parkeren van diverse auto’s. Aan ruimte geen gebrek. We dagen je uit om samen met een tuinarchitect de ruimte zo goed mogelijk te benutten!

Je komt binnen in de hal waar alle muren voorzien zijn van strak stucwerk. Vanuit de hal betreed je de woonkamer en de dichte keuken. De woonkamer is netjes gestuct en afgewerkt met sfeervolle sierlijsten. Aan de voorzijde van de woonkamer staat de eettafel en het zitgedeelte zit aan de achterzijde. Je hebt amper inkijk door de diepe voortuin. Lekker tafelen doe je dus in alle privacy. De keuken is ingericht met alles wat je nodig hebt en er is zelfs ruimte voor een eettafel voor een snelle hap of om gezellig een spelletje te spelen.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, een inbouwkast en de badkamer. De slaapkamers zijn alle drie wederom keurig afgewerkt: sfeervolle laminaatvloeren, verzorgd behang op de muren en schilder- en stucwerk op de plafonds en voorzien van nieuwe binnendeuren. De twee grote slaapkamers hebben ruime inbouwkasten, hier berg je al je kleding en schoenen op, dus je hebt geen extra kasten nodig. Niet alleen de slaapkamers in deze woning zijn netjes afgewerkt, de trappen naar boven zijn ook helemaal in stijl bekleed met laminaat van dezelfde kleur. De compacte badkamer heeft een inloopdouche, wastafel, wasmachineaansluiting en een linnenkast.

Op de tweede verdieping is een voorzolder en een ruime aparte kamer. Ook deze ruimtes zijn netjes en er ligt over de gehele verdieping een keurige vinylvloer. De ideale plek voor een extra slaapkamer, thuiswerkplek, speelkamer of een andere hobbykamer. Spullen die je liever uit het zicht bewaard, kunnen opgeborgen worden achter de gordijnen.

De achtertuin is sfeervol ingericht met ruimte voor een terras, een sfeervolle overkapping waar je kunt genieten van lange zomeravonden en er is een grote multifunctionele ruimte (44m2!). Deze ruimte is voorzien van gas, elektra en water; je kunt hier dus een praktijk aan huis beginnen of gewoon genieten van je hobby die misschien wel veel plek in beslag neemt. Verder is de achtertuin gezellig, onderhoudsvriendelijk ingericht en biedt veel privacy.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze top afgewerkte tweekapper in de dorpskern van Sprundel? Maak dan nu snel een afspraak voor een bezichtiging, anders is de woning mogelijk al verkocht.

Locatie

Binnenpad 17, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.