Bergenput 1 Sprundel

€425.000K.K.
Zeer snel verkocht!

Acht redenen om deze woning te kopen!

Algemene gegevens

Vijf redenen om deze nieuwe luxe duurzame instapklare twee onder een kap woning te kopen:
1. Echt veel ruimte: woonkamer en keuken ruim 50m2, drie ruime slaapkamers, grote ingerichte zolder (optie voor 2 extra slaapkamers) oftewel een inhoud van ruim 550m3.
2. Alles is nog bijna nieuw in deze instapklare woning uit 2013; luxe afgewerkt, vloerverwarming, energielabel A, bewaking met camera’s.
3. Deze topwoning ligt in de populaire nieuwbouwbuurt in Sprundel, de Vissenberg; hier is heel de omgeving nieuw!
4. De sfeervolle, lichte woonkamer met luxe open keuken, heeft moderne kleuren met strak gestucte wanden en plafonds.
5. De comfortabele en onderhoudsvriendelijke achtertuin, ligt heerlijk op het zuiden heeft een gezellige zithoek en speelveld, waardoor het lekker genieten is de gehele dag.

Algemene omschrijving
Deze woning is goed en rustig gelegen in de nieuwbouwbuurt de Vissenberg in Sprundel. De compleet nieuwe omgeving heeft duurzame huizen en veel jonge mensen. Loop er maar eens rustig doorheen; daarnaast heeft de buurt een snelle ontsluiting richting de rijksweg. Ook is er voldoende groen in de rustige omgeving aanwezig en tevens ligt er een lekker trapveldje tegenover de woning.

Niet alleen door zijn ligging en nieuwbouw kwaliteit is deze woning ideaal, maar met name door de perfect luxe afwerking, elk detail is met veel zorg afgewerkt. De topkeuken heeft alles wat je maar kunt wensen: miele apparatur, ingebouwd koffieapparaat, cooker, inductie koken, combi magnetron en stoomoven, koel- en vrieskast en uiteraard een vaatwasser. De sfeervolle ruime woonkamer, met heerlijke vloerverwarming, is strak gestuct en voorzien van moderne eigentijdse lichte kleuren. De badkamer is letterlijk baden in luxe en comfort; een lekker ligbad, ruime douchehoek en een dubbele trendy wastafel.

De woning is oerdegelijk gebouwd met traditionele goede materialen van Maas Jacobs, perfect onderhouden oftewel gewoon nieuwbouw, aan binnen- en buitenzijde. Gekoppelde garage met elektrische deur en voor de garage is plaats voor nog een auto, daarnaast is er voldoende parkeren in de ruim opgezette omgeving. Deze woning is echt direct instapklaar: neem jouw persoonlijke spullen mee en verhuizen maar!

De zolder is ruim en ingericht, een optie is om er 2 slaapkamers in te maken. Uiteraard is deze woning heel duurzaam, simpel gezegd is de gehele schil geïsoleerd. Met recht een label A woning. Om het extra veilig te maken, is de woning voorzien van camera’s met een alarmsysteem wat te koppelen is met jouw mobiel en een alarmcentrale. De achtertuin is heerlijk gelegen op het zuiden en is compleet ingericht met een comfortabele zithoek met gezellig speelveld. Het is hier lekker genieten met het hele gezin.

Wees er snel bij, want deze luxe top woning in deze nieuwbouwbuurt zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie uit de eigen keuken…. staat altijd klaar!

Locatie

Bergenput 1, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.