Benedictastraat 3

€185.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Optimale prijs kwaliteitsverhouding: scherpe prijs voor ruim 350m3 inhoud, voor deze luxe afgewerkte woning.
2. Mooie ruime plattegrond op begane grond met woonkamer / keuken van 40m2; een van de grootste plattegronden in deze courante prijsklasse.
3. Keuken is ware luxe door zijn grootte, fraaie tegelvloer en alle aanwezige apparatuur van goede kwaliteit.
4. Diepe onderhoudsarme tuin op het zuiden met fraaie loungehoek, met daarnaast keurige leuke voortuin.
5. Onderhoudsstaat van deze woning uit 1963 is prima; woning is voorzien van dubbelglas en spouw- en dakisolatie dus goed geïsoleerd.

Deze woning is zeer centraal gelegen in Sprundel: Benedictastraat. Door zijn scherpe prijs en luxe afwerking, is dit de ideale starterswoning. Bij volledige financiering zijn de netto maandlasten slechts € 600,- (bij een rente van 2,3%); hierbij is aflossing ad € 400,- oftewel sparen bij inbegrepen.

De woning is keurig onderhouden met fraaie hardhouten kozijnen en uiteraard dubbel glas. De keuken is top: groot, luxe, fraaie tegelvloer. Naast de keuken ligt een grote wasruimte/ bijkeuken, ideaal om op begane grond deze aparte ruimte te hebben. De woning heeft een lichte afwerking aan de binnenzijde met fraai stucwerk en vele inbouwspots. De badkamer is klein, maar zeer praktisch en luxe ingericht.

In de op het zuiden gelegen diepe achtertuin, schijnt de zon de gehele dag. Wilt u even niet in de zon, dan zorgt de fraaie loungehoek voor de nodige verkoeling. Daarnaast heeft de woning een keurige voortuin. Wees er snel bij, want deze scherp geprijsde woning zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Benedictastraat 3, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.