Begoniastraat 11

€247.500k.k.

Algemene gegevens

1. Perfect onderhouden 2 onder 1 kapwoning, in een heerlijk rustige omgeving.
2. Een scherpe prijskwaliteitsverhouding met ruim 400m3 inhoud en 281m2 eigen grond, een sfeervolle achtertuin met een vaste barbecue, heeft een optimale privacy.
3. Goed geïsoleerde onderhoudsarme woning, welke geheel is voorzien van rolluiken, oftewel heeft extra isolatie en is optimaal veilig.
4. Zolder perfect afgewerkt, bruikbaar als extra slaapkamer of kantoorruimte.
5. Grote oprit (5 auto’s mogelijk!) en aparte garage met aangebouwde overkapping en extra berging.

Deze fraaie onderhoudsarme woning is gelegen op een heerlijke rustige kindvriendelijke locatie aan de buitenzijde van Sint Willebrord, de Begoniastraat. Het pand is perfect onderhouden, trendy keuken en badkamer. De gezellige woonkamer heeft een sfeervolle open haard met semi open keuken. Optimale privacy is gewaarborgd in de sfeervolle achtertuin, zelfs een gemetselde barbecue is aanwezig: eet smakelijk! Daarnaast is er een grote overkapping en is er een aparte berging aanwezig voor de tuinspullen.
Woning ademt gezelligheid uit, is daarnaast door zijn afwerking onderhoudsarm. De grote semi open keuken (16m2!) met een modern lichte aanrecht met inbouwapparatuur, nodigt uit om rustig van de maaltijd te genieten. De 1e verdieping heeft 2 ruime slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer eenvoudig is te splitsen naar 2 slaapkamers. Daarnaast is de zolder perfect afgewerkt, bruikbaar als extra (ruime) slaapkamer of kantoorruimte en er is nog 1 ruimte voor berging of om uw zonnebank weg te zetten.
U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Bartokstraat 14, 4711 BC Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.