Atrechtstraat 2

€234.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Centrale ligging aan de rand van het centrum van Etten-Leur, werkelijk alles ligt op loopafstand van deze woning.
2. Fraai aangelegde keurig onderhouden tuin op mooi diep perceel van totaal 361m2(!), meerdere knusse zithoekjes zijn mogelijk.
3. De woning is gedateerd, hierdoor is er een mooie uitdaging voor de handige klusser waarmee geld kan verdiend worden op deze gewilde locatie van 361m2 en een woninginhoud van 400m3.
4. Hoekwoning met oprit voor meerdere auto’s, groene carport en een aparte vrijstaande garage.
5. Ideale woning voor starters of doorstromers: niet alleen door zijn centrale ligging, maar met name door zijn goede prijs kwaliteitsverhouding.

Deze hoekwoning ligt werkelijk ideaal, aan de rand van het centrum met de sfeervolle horeca en de noodzakelijke supermarkt. Binnen enkele minuten zit u op een gezellig terrasje in het Etten-Leurse centrum of u gaat genieten in een van de knusse zithoekjes in uw eigen fraai aangelegde diepe tuin.
De woning behoeft onderhoud, u kunt dus de woning geheel naar eigen wensen moderniseren; de locatie en tuin zijn al top! Door de courante vraagprijs kunt u de prijs kwaliteitsverhouding verder optimaliseren, de basis is al goed: 361 m2 eigen grond, 400m3 inhoud en een garage van 20m2. Uiteraard kan de makelaar u geheel begeleiden bij de gewenste verbouwing van uw toekomstige woning. De woonruimte is er al, niet alleen zijn er 3 slaapkamers, maar de zolder is met een vaste trap bereikbaar en hierdoor is extra woonruimte eenvoudig te creëren. Daarnaast heeft de woning een aparte eetkeuken, een grote handige kelderkast en een ruime ontvangsthal. De woning is op de begane grond aan de voor- en achterzijde voorzien van rolluiken.
De tuin is gezellig en keurig onderhouden, meerdere leuke indelingen zijn mogelijk. Door de diepte van het perceel kunt u fijne aparte zithoekjes creëren. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Atrechtstraat 2, Etten-Leur, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.