Nieuwbouw Noorderstraat 16

Algemene gegevens

1. Een geheel nieuwe ruime woning (gemiddeld 450m3), met standaard een royale uitbouw.
2. Super duurzaam: een comfortabele warmtepomp met vloerverwarming, lage energielasten door de perfecte isolatie, zonnepanelen én je bent al gasloos!
3. Een (bijna) onderhoudsvrije woning, met fraaie kunststof kozijnen.
4. Je kunt de woning afwerken en inrichten zoals jij dit wenst: alles wordt maatwerk.
5. Het project ligt centraal in Sprundel met een snelle verbinding naar de A58 en het groene buitengebied is nabij.

Begin 2020 start aan de Noorderstraat 16, de bouw van zes duurzame nieuwbouwwoningen: 3 koop en 3 huur. Wij zijn er trots op dat dit een compleet Sprundels project wordt: bouwbedrijf gebroeders Nouws, architect Johan Kas, Veldsink Lodewijks van Ginneken en dé makelaar van Sprundel: LvG makelaardij. Momenteel is er in Sprundel geen nieuwbouw, dat gaan wij veranderen.

Gemeente Rucphen is de groene long tussen het stedelijk gebied van Etten-Leur en Roosendaal. Het dorp Sprundel is een van de 5 dorpen van de groene gemeente Rucphen. Onze gemeente is aangenaam om te wonen: sportief, fantastisch buitengebied, veel groen en leisure in de Binnentuinen. Maar ook gewoon aardig zijn voor elkaar hoort erbij, even helpen waar nodig; dat maakt onze gemeente aantrekkelijk om te wonen. Het dorpse gemeenschapsgevoel is hier nog echt aanwezig.

Sprundel is een gezellig dorp met 4.950 inwoners en 2.050 huizen. Er is de laatste jaren fors geïnvesteerd in voorzieningen: basisschool Vinkenbos, gemeenschapshuis de Trapkes in de multifunctionele accommodatie van de voormalige St. Janskerk met de actieve organisatie van Stichting Dorpswerk Sprundel, bruisend restaurant De Pastorie en De huiskamer van Sprundel: café De Coop. Daarnaast is er een mooie voetbalclub vv Sprundel en tennisvereniging Rico. Gemeente Rucphen is nog meer nieuwbouwplannen aan het maken. Er komen mogelijk enkele grotere ontwikkelingen die grenzen aan de hoofdstraat St. Jansstraat, hiermee gaat Sprundel nog aantrekkelijker worden om er te blijven wonen.

Geïnteresseerd in een van deze woningen? Mail dan uw naam, telefoonnummer en huidige adresgegevens naar info@lvgmakelaardij.nl en we plannen een gesprek met u in!

Locatie

Noorderstraat 16, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.