Struikhei 27

€650.000k.k.

Algemene gegevens

1. Deze geweldige dubbele woning (ruim 900m3!) met loods en kantoorruimte, is voor meerdere doelgroepen zeer geschikt.
2. Het ruime perceel van 1.575 m2 biedt optimale privacy: comfortabel zwembad voorzien van gratis stroom door zonnepanelen en een gezellige loungehoek.
3. Een scherpe prijs voor topkwaliteit op een mooie rustige locatie aan buitenkant van Sprundel.
4. Grote loods (150 m2) met kantoorruimte (40m2) en aparte kantine op omvangrijk achterterrein, voorzien van meerdere parkeerplaatsen.
5. Beide woningen zijn geheel instapklaar, onderhoudsarm, voorzien van rolluiken, beveiligingsinstallatie en is zeer luxe afgewerkt.

Het meest bijzondere aan deze woning is dat het er 2 zijn! Oftewel dubbele bewoning is perfect mogelijk; de ene (hoofd)woning is maar liefst 650 m3 en de andere 300 m3. Ze hebben ieder een eigen achtertuin en zijn uiteraard apart toegankelijk. De woning is gelegen op het meest rustige gedeelte van bedrijventerrein Struikhei, slechts bestemmingsverkeer passeert hier.
De omgeving is grotendeels voorzien van fraaie vrijstaande panden met bedrijfsloodsen. Het pand is geheel perfect onderhouden, de buitenzijde heeft zelfs GEEN onderhoud nodig! Daarnaast is er een grote bedrijfsloods met kantoorruimte aanwezig, voorzien van elektra, airco en CV. Optimale privacy is gewaarborgd in deze achtertuin, met een geweldig verwarmd luxe zwembad. Het stroomverbruik om het zwembad op te warmen kost niets, want hier zijn voldoende zonnepanelen voor geïnstalleerd. Daarnaast is het zwembad zelf reinigend, dus ook hier is geen onderhoud nodig. Naast het zwembad ligt een houten tuinhuis met een gezellige loungehoek.
De hoofdwoning is gewoon luxe en groot: woonkamer van 50m2, aparte keuken 14m2, ruime bijkeuken en fraaie hal. Boven 3 ruime slaapkamers met grote handige inloopkast. De tweede woning heeft een ruime woonkamer / keuken van 35m2 en een fraaie badkamer met ligbad en 2 slaapkamers. In de grote loods zijn meerdere kantoor werkplekken opgenomen (40m2), daarnaast is er een aparte gezellige kantine. Samenvattend: ruim dubbel wonen en werken aan huis, daarnaast recreëren in het eigen verwarmde zwembad. Geniet van de uitgebreide fotoreportage, video, 360gr panorama foto’s. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Struikhei, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.