Rode kruisstraat 26

€225.000k.k.

Algemene gegevens

1. De perfect afgewerkte luxe zolder: geweldige extra fraaie slaapkamer met strak stucwerk en inbouwspots, door de grote kunststof dakkapel met rolluik!
2. Deze hoekwoning is bijna onderhoudsvrij door kunststofkozijnen met HR++ glas, goed geïsoleerd en luxe afgewerkt.
3. Deze fraaie hoekwoning inclusief garage heeft een verrassend diepe en ook brede achtertuin, lekker gelegen op het westen.
4. De begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming en alles is strak afgewerkt met lichte frisse kleuren.
5. Door de perfect afgewerkte zolder heeft deze woning maar liefst 4 ruime slaapkamers en is tevens voorzien van een moderne nieuwe badkamer.

Deze luxe en onderhoudsvrije hoekwoning is gelegen in wijk de Baai in Etten-Leur nabij de spoorlijn maar uiteraard ook het station. In deze gezellige buurt komt alleen bestemmingsverkeer en het ligt nabij vele voorzieningen in het bruisende Etten-Leur. Het pand is de geheel voorzien van kunststof kozijnen met overal HR++ glas.
Deze instapklare woning heeft tevens een zeer grote achtertuin, 400m3 inhoud en een aparte garage met fraaie overkapping. Ook de achterzijde van de woning heeft zo’n lekkere overkapping en de brede achtertuin is op vele manieren te gebruiken en in te richten. De woonkamer is extra groot door de aanbouw met de aparte keuken en de begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming. De wanden en het plafond zijn super strak gestuct en voorzien van diverse lichte frisse kleuren. De topper van deze woning is de perfecte zolder met giga kunststof dakkapel, hierdoor ontstaat een (bijna) hemelse grote slaapkamer met veel licht, strak stucwerk en inbouwspots. Deze moet je echt live gezien hebben, kijk alvast maar naar de foto’s! De recente badkamer is luxe en voorzien van fraai tegelwerk met handige sierradiator voor de handdoeken.
Bij de woning hoort tevens een aparte garage, daarnaast is parkeren mogelijk voor de garage. Het perceel heeft een aparte poort achter bij de garage en een poort naast de woning, kortom is op diverse manieren bereikbaar. Kom vooral snel kijken naar deze keurig afgewerkte luxe woning, maar wacht zeker niet te lang, want mogelijk is de woning dan al verkocht... U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Rode Kruisstraat 26, Etten-Leur, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.