Reedonk 35

€410.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Een scherpe prijs voor topkwaliteit op een mooie rustige locatie: ruim 800m3(!) inhoud (met 3 woonlagen en 5 slaapkamers), de absolute top in deze prijsklasse.
2. Woning is instapklaar, onderhoudsarm (kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen) en is luxe afgewerkt.
3. Sfeervolle brede achtertuin (perceel 532m2) met geweldige veranda en gezellige houtkachel; door de breedte van het perceel gelegen op zuidwest, schijnt werkelijk heel de dag de zon. Daarnaast heeft de tuin geen inkijk dus volledige privacy.
4. Centrale ligging nabij centrum Etten-Leur, rustig gelegen aan een gezellig kindvriendelijk hofje.
5. Zeer ruime sfeervolle woning welke geheel door aanwezige houtkachels verwarmd kan worden. In het souterrain van ruim 50m2 zijn een kantoor- en bioscoopruimte (!) opgenomen. Deze ruimte kan multifunctioneel ingezet worden.

Het meest bijzondere aan deze woning is zijn souterrain: geweldige ruimte voor de kinderen om heerlijk te spelen of naar de eigen bioscoop te gaan. Daarnaast is een kantoor c.q. bedrijf aan huis mogelijk (praktijkruitme/hobbyruimte/webshop). Door zijn centrale ligging in wijk De Grient, ligt het centrum van Etten-Leur op loopafstand. Daarnaast heeft de wijk een perfecte ontsluiting, waardoor rijksweg goed bereikbaar is. De directe omgeving is voorzien van gelijkwaardige vrijstaande panden. De woning is rustig gelegen aan een kindvriendelijk intiem hofje, slechts bestemmingsverkeer komt hier. Parkeren is hier echt geen probleem en bied de mogelijkheid tot het parkeren op eigen terrein voor 2 auto en daarnaast is er evt. de mogelijkheid voor het parkeren van een boot of caravan.
De woning is voor deze prijsklasse erg groot: 3 woonlagen met ruim 800m3 inhoud! De achtertuin heeft een sfeervolle houten overkapte veranda met gezellige houtkachel, oftewel bijna het gehele jaar kan je beschut en verwarmd buiten zitten.
De woning is gewoon luxe en groot: woonkamer van 50m2, aparte keuken en werkkamer op begane grond, 4 slaapkamers boven, souterrain met kantoor en bioscoop ook ruim 50m2. Kortom gewoon veel woonruimte voor een scherpe prijs. De gehele bovenverdieping is in ongeveer 5 jaar geleden vernieuwd: nieuwe badkamer met ligbad en douchecabine, alle slaapkamers zijn geheel vernieuwd. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met vele luxe draai kiep ramen en horren op alle slaapkamers en badkamer.
Geniet dus van de uitgebreide fotoreportage. Daarnaast hebben wij een sfeerimpressie gemaakt van een van de opties voor uw toekomstige woonkamer, zie hiervoor de foto impressie. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag en de koffie staat altijd klaar! Breng bij een bezichtiging gerust de kinderen mee, zij kunnen gezellig een filmpje kijken in de eigen bioscoop.

Locatie

Reedonk 35, Etten-Leur, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.