Poppestraat 12

€275.000k.k.

Algemene gegevens

1. Perfect onderhouden instapklare vrijstaande, in een heerlijk rustige omgeving op loopafstand van Emmausplein met vele voorzieningen.
2. Goed geïsoleerde woning, welke tevens geheel is voorzien van rolluiken, oftewel heeft extra isolatie en is dus optimaal veilig.
3. Een zeer ruime woning met 145m2 wonen (woonkamer / keuken ruim 50m2), 620m3 inhoud en 403m2 eigen grond voor een scherpe prijs.
4. Recente luxe comfortabele badkamer.
5. Keurig afgewerkte zolder met extra grote slaapkamer of kantoorruimte, hierdoor in totaal 4 slaapkamers.

Deze perfect onderhouden woning is gelegen op een heerlijke rustige locatie in het centrum van Sint Willebrord, de Poppestraat nabij tal van voorzieningen. Het pand is groot: zeer ruime woonkamer/ keuken met sfeervolle allesbrander en comfortabele schuifpui. De woonkamer heeft een mooi extra eetgedeelte, lekkere leeshoek bij de allesbrander en uiteraard een ruime tv zithoek. De giga woonkamer/ keuken heeft dus diverse indelingsmogelijkheden en een fraai plafond met diverse inbouwspots. De open keuken met een fraaie lichtkleurige aanrecht met veel inbouwapparatuur, nodigt uit om rustig van de maaltijd te genieten. De eerste verdieping heeft 3 hele ruime slaapkamers (mede door de met trespa afgewerkte dakkapel), daarnaast is de zolder perfect afgewerkt en dient als een extra (ruime) slaapkamer of kantoorruimte. Daarnaast heeft de woning een fraaie zo goed als nieuwe badkamer, met alle gewenste luxe. Niet alleen zijn een aantal rolluiken electrisch, maar uiteraard gaat jouw garagedeur van de inpandige garage ook via de afstandsbediening electrisch open. Deze garage is heel diep en kan naast 2 auto’s stallen, ook dienen als een zeer ruime berging.

Optimale privacy is gewaarborgd in de zeer diepe achtertuin, er is altijd wel een hoekje waar de zon schijnt. Door zijn diepte zijn verschillende zithoekjes, speelhoekjes+ of iets anders mogelijk. Tevens is de tuin voorzien van een eenvoudig bedienbare sproeiinstallatie, wel zo gemakkelijk wanneer u vooral wilt genieten. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Poppestraat 12, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.