Plukmadestraat 8

€265.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Centrale rustige ligging aan de rand van het centrum van Made, werkelijk alles ligt op loopafstand van deze woning: horeca, winkels, supermarkten, school.
2. Deze scherp geprijsde vrijstaande woning heeft naast een gezellige woonkamer met diverse mogelijke zithoekjes, een aparte keuken en ruime bijkeuken.
3. Naast 3 slaapkamers heeft de eerste verdieping een ruime badkamer waar alles aanwezig is: dubbele wastafel, douche, ligbad en toilet.
4. De woning heeft een zeer fraaie serre aan achterzijde, waar u elke dag kunt genieten van de keurige gezellige tuin.
5. De fraai aangelegde keurig onderhouden tuin is voorzien van een bronwaterpomp, ernaast ligt een grote geïsoleerde garage met verwarming, water, elektra.

Deze vrijstaande woning ligt werkelijk ideaal, aan de rand van het centrum met de sfeervolle horeca en de noodzakelijke supermarkt. Binnen enkele minuten zit u op een gezellig terrasje in het centrum van Made of u gaat genieten in uw eigen serre of gewoon lekker zitten in uw eigen fraaie groene tuin.
De woning is keurig onderhouden en door zijn houtskelet bouw flexibel en eenvoudig aan te passen. De grote woonkamer welk is voorzien van fraai stucwerk, een houten vloer en een gezellige kachel is divers in te richten met een wisselende eethoek, zithoek, tv hoek of zoals nu lekker muziek maken met het orgel. Niet alleen is er een aparte keuken, maar tevens is er ook een ruime bijkeuken en een altijd handige kelderkast. Aan ruimte op de begane grond zult u zeker geen gebrek hebben. Tenslotte is er op de begane grond een fraaie serre van geheel glas aangebouwd, waar u vanaf het hele vroege voorjaar tot het najaar aangenaam kunt vertoeven. Wanneer het lekker warm is, kunt u de serre middels een groot electrisch uitvalscherm overkappen. Naast de serre is er tevens nog een glazen overkapping, waar u ook aangenaam kunt verblijven om van de zon of uw tuin te genieten.
Op de verdieping liggen de 3 slaapkamers, daarnaast een luxe badkamer voorzien van licht tegelwerk. Vanaf de verdieping is de keurige bergzolder met een vlizotrap bereikbaar. Uiteraard is de woning geheel geïsoleerd en van dubbel glas voorzien. Oftewel deze woning uit 1988 is voorzien van energielabel B, en is dus een “zuinige” woning.
De garage is niet alleen groot (9 meter diep), maar is ook van verwarming, elektra en water voorzien; er is zelfs krachtstroom aanwezig. Aan de zijkant van de garage bevindt zich ook een giga uitvalscherm, om lekker in de schaduw van de tuin te genieten. Tevens bevindt zich voor de garage nog een carport en een ruime oprit voor meerdere auto’s. De gezellige tuin is voorzien van een bronwaterpomp, hierdoor goedkoop te beregenen en dus altijd groen. Zelfs direct naast de serre zijn de planten fraai groen en goed te onderhouden, om dit goed te zien moet u echt even langskomen.
U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Plukmadestraat 8, Made, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.