Noorderstraat 70

€289.000

Algemene gegevens

1. Levensloopbestendige nieuwbouwkwaliteit met gewilde jaren ’30 stijl, met luxe afwerking door de gehele woning.
2. Nieuwbouw en dus super duurzaam, energielabel A en daarnaast elektrische rolluiken oftewel extra isolatie en optimaal veilig.
3. Woning is flexibel te gebruiken, kiest u maar: 5 slaapkamers (groot gezin), salon/ kantoor aan huis (ZZP), woonruimte/ toilet/ keuken extra begane grond (mantelzorg).
4. Badkamer is zeer compleet en luxe: comfortabel ligbad, lekkere regendouche, dubbele wastafel, designradiator, toilet en uiteraard fraai tegelwerk.
5. Ook garage is top: inpandig, elektrisch met afstandsbediening, loopdeur en licht tegelwerk.

Deze luxe grote 2 kapper van 625m3 is centraal gelegen tussen Sprundel en St. Willebrord en heeft een goede ontsluiting. Door zijn bouwjaar uit 2005 is dit gewoon nieuwbouw, daarnaast extra kwaliteit door: levensloopbestendige uitbouw achterzijde (ruim 15m2), fraaie schuifpui, afstandsbediening voor elektrische rolluiken en ook garagedeur welke tevens is voorzien van een handige loopdeur, zeer complete luxe badkamer, geheel afgewerkte zolder met betonvloer, inbouwkasten en laminaat. Kortom, dit moet u gewoon live zien!

Dit nieuwbouwpand is uiteraard duurzaam met zijn energielabel A en gedeeltelijk voorzien van elektrische rolluiken. De woonkamer met open keuken en comfortabele schuifpui is voorzien van alle luxe apparatuur die nodig is. De afwerking is topkwaliteit: fraai stucwerk met mooie lijsten, vele warme kleuren, extra hoge plafonds, vloerverwarming en diverse indelingen mogelijk. De aanbouw aan de achterzijde met eigen toilet en keuken is divers te gebruiken, de keuze is aan u. De badkamer is gewoon top, alles wat je kunt bedenken is aanwezig. Ook de slaapkamers zijn fraai afgewerkt door het zeer strakke “marmer” stucwerk, stucplafond en de extra hoogte. Zolder heeft een betonnen vloer en is voorzien van laminaat en vele inbouwkasten, aparte kast voor de installaties en is dus een zeer ruime extra slaapkamer of fitnessruimte of kantoor van 20m2. De tuin is onderhoudsarm, gezellige zithoekjes mogelijk en is gelegen op het oosten. De Noorderstraat oogt nu nog druk, maar door de toekomstige nieuwe verbinding, wordt dit lekker rustig.

Wees er dus snel bij, want deze nieuwbouwwoning met diverse luxe extra’s, zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Canadastraat 42, 4711 RG Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.