Muizenberglaan 108

€224.500k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Woning is echt instapklaar: super de luxe afgewerkt, materiaalgebruik perfect, overal rolluiken en een top staat van onderhoud.
2. Sfeervolle achtertuin met geweldige veranda en diverse gezellige zitjes; de topveranda is geheel te openen of gedeeltelijk/ geheel afsluitbaar.
3. Luxe: nieuwe aanrecht met inductie koken, uitmuntend stucwerk met fraaie lijsten, parket beneden, luxe badkamer.
4. Een scherpe prijs voor topkwaliteit op een mooie rustige locatie: door zijn uitstraling de mooiste woning uit de rij.
5. Uiteraard is deze woning geheel geïsoleerd, overal dubbel glas, nieuwe groepenkast, voorzien van stadsverwarming.

De woning ligt gunstig in een rustige woonomgeving van De Haagse Beemden: de grootste woonwijk van Breda. Het grote voorzieningenniveau is indrukwekkend: meerdere onderwijsinstellingen, sportfaciliteiten, diverse winkelcentra, een eigen bos én zelfs een strand aan de Asterdplas. De wijk is groen van opzet en zeer divers.
Dit is zonder twijfel de meest instapklare en luxe woning uit zijn prijsklasse, werkelijk niets is gedateerd, onderhoudsstaat is perfect, zeer fraai stucwerk. Wij zouden zeggen: komt dat zien, komt dat zien. Aanrecht is uit 2014 met het geweldige inductie koken en uiteraard nieuwe apparatuur, moderne uitstraling en echt giga veel kastruimte.

Materiaalgebruik van de gehele woning is goed, hardhouten kozijnen, overal rolluiken, geheel dubbele beglazing. Badkamer is recent geheel gemoderniseerd: fraai hoek ligbad, luxe douchecabine, trendy wastafel, 2e toilet etc. Daarnaast 2 ruime slaapkamers
De achtertuin begint met een zeer aangename knusse veranda, sfeervol ingericht, altijd bruikbaar want het is naar wens te openen of af te sluiten. De achtertuin is gewoon leuk: water, diverse zitjes mogelijk, stenen berging. Geniet van de uitgebreide fotoreportage met de vele luxe details. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Muizenberglaan 108, Breda, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.