Marijkestraat 3

€279.000

Algemene gegevens

1. Badkamer= wellness gebied van 25m2! Sauna, meerdere regendouches, comfortabel bubbelbad, dubbele wastafel, designradiator. Dit alles in een zuiderse stijl.
2. Woning is flexibel te gebruiken, kiest u maar: aparte salon/ kantoor aan huis (ZZP), woonkamer/ slaapkamer/toilet/ keuken extra op begane grond (mantelzorg), 5 slaapkamers (groot gezin).
3. Goed prijskwaliteitsverhouding met ruim 600m3 inhoud, 147m2 wonen en een perceel van 370m2.
4. Luxe sfeervolle afgewerkte woning: nieuwe aanrecht, top badkamer, zolder als sfeervolle extra slaapkamer, ruime aanbouw/ salon.
5. Goed onderhouden woning met rolluiken oftewel extra isolatie en optimaal veilig.

Deze luxe afgewerkte vrijstaande woning is centraal gelegen in St. Willebrord, nabij de Dorpstraat met zijn voorzieningen. Door de diverse renovaties oogt het soms als nieuwbouw: aanrecht, badkamer, zolder, aanbouw. De aanbouw maakt deze woning geschikt voor werken aan huis of levensloopbestendig: 35m2! Met als mogelijke verdeling in keuken/ wc/ woonkamer/ slaapkamer).

Dé topper is echter de zeer luxe badkamer of nog weter de wellness ruimte van 25m2 met: sauna, meerdere regendouches, comfortabel bubbelbad, dubbele wastafel, designradiator. Uiteraard is alles compleet in stijl afgewerkt. Kortom, op en top ontspanning mogelijk in uw eigen toekomstige huis, dit moet u gewoon live zien! Wij garanderen u, het is zalig toeven na een dag hard werken of gewoon relaxen in het weekend, u hoeft of wilt de deur niet meer uit…

De woonkamer bestaat uit twee gedeelten: lekker rustig eten of gewoon tv kijken bij de sfeervolle kachel. De keuken is recent gemoderniseerd met een (bijna) nieuwe aanrecht met uiteraard alle luxe benodigde apparatuur en een extra grote oven met kookgedeelte. De afwerking is verder ook gewoon top: fraai strak stucwerk met diverse warme kleuren. Diverse indelingen zijn mogelijk en voorzieningen voor vloerverwarming zijn reeds aanwezig. Ook de slaapkamers zijn fraai afgewerkt, daarnaast is de zolder omgetoverd in een extra fraaie trendy slaapkamer. De tuin is onderhoudsarm, gezellige zithoekjes zijn mogelijk en door zijn diepte en breedte is er altijd zon.

Wees er dus snel bij, want deze wellness woning met diverse luxe extra’s en fraaie aanbouw, zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Marijkestraat 3, Sint Willebrord, Netherlands

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.