Krommestraat 99

€149.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Een van de goedkoopste vrijstaande woningen in St. Willebrord met 283m2 eigen grond.
2. Knusse gezellige woonkamer van 25m2 en aparte ruime keuken van 15m2.
3. Eenvoudige badkamer, gelegen op de begane grond!
4. Woning wordt verwarmd door 2 gezellige gashaarden, directe en aangename warmte.
5. Woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

Deze woning is centraal maar toch rustig gelegen in St. Willebrord, aan de zijstraat van de Dorpstraat: Krommestraat. Door zijn scherpe prijsstelling is deze vrijstaande woning gelegen op een ruim perceel, zelfs voor starters goed bereikbaar. Een droom voor elke starter die op zichzelf wilt wonen, onmiddellijk in een vrijstaande woning. De woonplattegrond is voorzien van de geliefde aparte grote leefkeuken. Woning is geheel voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen, boven en beneden voorzien van dubbel glas. In deze woning moet nog wel lekker worden geklust, maar dan heb je wel helemaal je eigen stekje. De voortuin is top met gezellig verlicht fonteintje en vijverpartij. De achtertuin is gelegen op het zuiden, netjes opgeruimd en geheel naar wens in te richten. De badkamer is eenvoudig maar redelijk ruim met 5m2 en voorzien van een ligbad en wastafel; tevens is er ruimte voor een douche. De meterkast is geheel vernieuwd en voorzien van vele groepen met aardlekschakelaar.
Wees er snel bij, want deze zeer scherp geprijsde vrijstaande woning zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Krommestraat 99, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.