Hoogakker 49

€360.000k.k.

Algemene gegevens

1. Oerdegelijke kwaliteit centraal gelegen in Sprundel: 700m3 inhoud, 156 m2 wonen en een perceel van 422m2.
2. Sfeervolle grote aluminium serre (20m2) om elke dag in te relaxen, van de tuin te genieten of even lekker weg te dromen.
3. Woning in zijn geheel straalt een rustieke sfeer uit: ruime entree, fraaie hal met vide met schoonmetselwerk en luxe houten plafond, woonkamer met gezellige gaskachel.
4. Inpandige fraaie garage, mogelijk aanpasbaar om woning levensloopbestendig te maken; begane grond is hiermee in zijn geheel netto 90m2 wonen.
5. Goed geïsoleerde woning, dubbel glas welke tevens geheel is voorzien van rolluiken, oftewel heeft extra isolatie en is dus optimaal veilig.

Deze grote vrijstaande woning is zeer centraal gelegen in Sprundel aan het Neerhof. Alles wat u wenst op het gebied van wonen is ruim aanwezig: aparte eetkeuken, sfeervolle grote woonkamer met knusse hoekjes en gezellige kachel en als topper is er de aluminium glazen serre met aparte haard. Wanneer u de woning binnenkomt is het al duidelijk: ruime entree met indrukwekkende vide met klassieke afwerking. Eiken aanrecht in de aparte keuken, waar u rustig van de maaltijd kunt genieten. Hier en daar is sprake van enige gedateerdheid, maar de woning is goed onderhouden en de kwaliteit van het materiaal is goed en de kamers zijn ruim.

De gezellige grote woonkamer heeft meerdere opstellingsmogelijkheden door de verschillende hoeken. De afwerking is fraai en heeft vele lichte kleuren en door de gashaard is het altijd lekker warm. Wanneer u doorloopt naar de serre, kunt u op vele dagen in het jaar ongestoord genieten of gewoon lekker tv kijken. Boven is alles aanwezig wat een gezin zou wensen: 3 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad, douche, wc, bidet en wastafel.
Deze woning moet u echt gezien hebben en het mooie is, u bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar! Kortom, wacht niet te lang en ga wonen in het gezellige Sprundel.

Locatie

Hoogakker 49, Sprundel, Netherlands

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.