Hobodreef 182

€189.500k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Zeer scherp geprijsde woning op loopafstand van het centrum van Etten-Leur
2. Ideale ligging: vlakbij centrum Etten-Leur, groot grasveld aan voorzijde woning.
3. Gerenoveerd en gemoderniseerd aan binnen en buitenzijde!
4. Ruime trendy woonkamer met open keuken van maar liefst 40m2.
5. Gezellige allesbrander, welke de gehele woning comfortabel kan verwarmen.

Deze woning is centraal gelegen in Etten-Leur aan de Hobodreef: vlakbij het gezellige centrum en dichtbij het buitengebied. Het pand is de afgelopen jaren geheel gerenoveerd en gemoderniseerd: nieuwe hardhouten kozijnen, HR ++ glas, nieuwe HR CV ketel, nieuwe keuken en nieuwe badkamer. Onderhoudsstaat is dus goed. Zelfs de voortuin en de achtertuin (14m diep) zijn opnieuw ingericht!

Aan de voorzijde ligt een groot gemeentelijk grasveld met speeltuin en parkeren is ruim voorzien aan de achterzijde, waar de straat geheel gerenoveerd gaat worden. De woning heeft een groot luxe uitvalscherm over de gehele breedte van de woning aan de achterzijde.
Het pand heeft een fraaie woonkamer met open keuken: strak gestucte plafonds, fraaie inbouwspots, keuken met diverse inbouwapparatuur, trendy steenstrips, alles in moderne lichte tijdloze kleuren. Wanneer de allesbrander brandt hoeft de CV de gehele dag niet aan, hierdoor kent de woning een laag gasverbruik.
De eerste verdieping heeft 3 moderne ruime slaapkamers. De badkamer past bij de luxe afwerking van de rest van het pand en heeft een comfortabel hoek ligbad. Ook de zolder (uiteraard bereikbaar met een vaste trap) is netjes en heeft naast een berging een leuke extra slaapkamer.
Wilt u zelf zien hoe instapklaar en trendy deze woning is, dan bent u voor een bezichtiging van harte welkom, de koffie staat klaar!

Locatie

Hobodreef 182, Etten-Leur, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.