Zoutlaan 82

€194.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Deze hoekwoning ligt bijzonder fraai in het groen, op een rustige locatie zonder auto’s voor de deur en pal naast het centrum en het nieuwe havengebied van Oudenbosch.
2. Het perceel is groot voor deze prijsklasse (bijna 300m2!), daarnaast ligt er een groot groen openbaar gebied rondom waardoor het parkachtig oogt.
3. Door de grote dakkapel is er een ruime extra slaapkamer op zolder aanwezig.
4. De ruime woonkamer en keuken (45 m2) hebben eigentijdse frisse kleuren, aansluiting voor gezellige openhaard of kachel is aanwezig.
5. De woning heeft een heerlijke fraai aangelegde tuin op het zuiden en kent een optimale privacy.

Deze woning is centraal gelegen in Oudenbosch, vlakbij een fraaie vernieuwde omgeving in wijk Spui. Woning ligt op loopafstand van de nieuwe haven en het centrum van Oudenbosch, met tal van voorzieningen. Daarnaast wandel of fiets je zo het buitengebied in. De woning zelf ligt heerlijk in het groen en heeft geen auto’s voor de deur. De hoekwoning heeft een fraai aangelegde tuin, welke door het vele omliggende openbare groen parkachtig oogt. Door het vele groen, heeft de tuin die ligt op het zuiden, een optimale privacy. Het parkeren van de auto kan ruimschoots op aparte parkeerplaatsen op zeer korte afstand van de woning.
De woning heeft een ruime woonkamer met luxe open keuken. De gezellige eethoek biedt een goed uitzicht op de fraai aangelegde tuin. De woonkamer oogt door zijn strak gestucte wanden met trendy lichte kleurstelling, fris en eigentijds. De Amerikaans grenen vloer zorgt voor rust en in de woonkamer is een aansluiting voor een kachel aanwezig om het geheel nog gezelliger te maken. De woning is uiteraard goed geïsoleerd en perfect onderhouden, zie hiervoor de staat van het schilderwerk wat voortreffelijk is.
De hoekwoning is voorzien van een grote dakkapel over bijna de gehele breedte en heeft hierdoor op de zolder een grote extra slaapkamer, waardoor er in het geheel maar liefst 4 slaapkamers zijn. Beide verdiepingen hebben een betonnen vloer, hierdoor is er amper geluidsoverdracht tussen de woonlagen.
Wees er snel bij, want deze goed geprijsde hoekwoning in deze bijzonder fraaie groene omgeving zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Zoutlaan 82, Oudenbosch, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.