Wilgenburg 4

€305.000k.k.
Verkocht binnen 1 week

Algemene gegevens

1. Compleet luxe gerenoveerde woning; oftewel alles is gewoon nieuwbouw. U zult de foto’s niet geloven, dus kom vooral kijken.
2. Levensloopbestendige woning met alle woonwensen op de begane grond, geheel in fraaie landelijke stijl afgewerkt.
3. De ruime keuken heeft alle luxe apparatuur om de maaltijd heerlijk te bereiden of gewoon om lekker rustig te eten.
4. Twee luxe badkamers aanwezig; op begane grond voor de snelle (regen)douche of boven om heerlijk te genieten in het ligbad.
5. Perfect onderhouden woning met HR++ glas en electrische ingebouwde rolluiken oftewel extra isolatie en optimaal veilig.

Deze hoogwaardige afgewerkte vrijstaande woning is centraal gelegen in St. Willebrord, nabij de Dorpsstraat met zijn voorzieningen. Door de diverse renovaties van de woning is het gewoon bijna nieuwbouw geworden, de gehele woning is vernieuwd en super de luxe afgewerkt met topmateriaal. De tuin ligt heerlijk op het zuiden en onder de fraaie grote overkapping kan tot laat in de avond worden genoten.

De woonkamer kan door zijn gezellige vorm, op meerder manieren worden ingericht; kies jouw favoriete indeling. Via twee fraaie openslaande deuren kom je in de keuken. Deze keuken is indrukwekkend: 20m2 groot, alle wenselijke luxe apparatuur inclusief een quooker en een extra ruime oven met een enorm kookgedeelte. De afwerking van woonkamer en keuken is gewoon top: landelijke stijl met fraai strak stucwerk met diverse warme kleuren en vele inbouwspots. De ruime slaapkamer op de begane grond, is gekoppeld aan een fraaie inloopdouche.
Wanneer je naar boven gaat, kom je bij drie met klasse afgewerkte slaapkamers; in landelijke stijl maar ook gewoon met mooi strak stucwerk, alles is gewoon tot in de puntjes verzorgd. Daarnaast is er een fraaie badkamer: grote dubbele wastafel, comfortabel ruim ligbad en uiteraard een toilet.

Wees er dus snel bij, want deze “nieuwbouwwoning” met vele luxe extra’s, zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Wilgenburg 4, Sint Willebrord, Netherlands

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.