Rucphensebaan 21

€298.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Knusse woning op mooie grote kavel van 1.282m2, herontwikkeling tot 2 vrijstaande nieuwe woningen is mogelijk (perceel gemiddeld 33 meter breed).
2. Levensloopbestendige woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond; deze is in zijn geheel maar liefst 120m2!
3. Sfeervolle gezellige woonkamer met grote open keuken van in totaal 50m2; lekker ruim met diverse zithoekjes.
4. Geweldige mooie groene omgeving om elke dag van te genieten, achterliggend bosperceel van ruim 1.200m2 optioneel te koop.
5. Voldoende bergruimte aanwezig en inpandige garage met handige roldeur.

Deze knusse woning is gelegen aan de rand van Sprundel. Door het vele groen in de omgeving, is het hier altijd genieten, op elk moment van de dag. Wilt u alles opnieuw bouwen, dan is dat ook mogelijk. Gemeente Rucphen wil meewerken, aan het aanpassen van de bebouwing naar 2 vrijstaande nieuwbouwwoningen, op deze kavel van gemiddeld 33 meter breed. Kortom, deze woning is mogelijk te koop samen met uw beste vriend(in).
De huidige woning is gedateerd, maar kent ruime afmetingen: 120m2 op de begane grond met een woonkamer met open keuken van maar liefst 50m2 en een totale inhoud van bijna 600m3. Daarnaast is deze woning zoals vaak gewenst levensloopbestendig: slaapkamer en badkamer zijn op de begane grond aanwezig. Kortom, voorbereid op de toekomst of gewoon lekker om nu al te hebben. De begane grond is dus al ruim genoeg om er volledig te wonen, boven treft u op de verdieping nog een tweetal kleinere slaapkamers met keurige inbouwkasten aan de zijkant. Kortom een woning en perceel met vele mogelijkheden, kijk maar eens goed naar de foto’s en plattegronden!
Het huidige perceel van de woning is maar liefst al 1.282m2; daar achter ligt nog een groot bosperceel van 1.210m2, hetgeen optioneel bij te kopen is.
U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Rucphensebaan 21, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.