Rucphensebaan 1 E

€224.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Optimale prijs kwaliteitsverhouding: scherpe prijs voor ruim 400m3 inhoud, voor deze onderhoudsarme woning.
2. Mooie ruime plattegrond: grote woonkamer / keuken van meer dan 40m2, slaapkamer van 12 en 14m2 en zolder van 20m2 welke met vaste trap als extra slaapkamer te gebruiken is.
3. Ruime garage met electrische deur en extra opstelplaats auto op eigen terrein, daarnaast een hofje aan achterzijde met extra parkeergelegenheid.
4. Tuin op het zuiden met giga uitvalscherm over gehele breedte, onderhoudsarme tuin.
5. Deze woning uit 1996, verkeerd in prima staat en is uiteraard goed geïsoleerd en voorzien van elektrische rolluiken.

Deze woning is zeer centraal gelegen in Sprundel: Rucphensebaan. Dit ruime pand uit 1996 heeft fraaie kunststofkozijnen , is goed geïsoleerd en compleet voorzien van rolluiken. De mooie elektrische rolluiken op de gehele woning, dienen als extra isolatie of als beveiliging.

Door zijn scherpe prijsstelling is deze tweekapper met garage ook voor starters bereikbaar. Onderhoud aan de buitenschil is niet nodig, de binnenzijde is geheel licht is afgewerkt. Uiteraard kunt u de binnenzijde geheel naar eigen smaak afwerken, de makelaar kan u daarbij ondersteunen. Met de garage, welke is voorzien van verwarming water en electra, heeft het geheel bijna 500m3 inhoud.

In de op het zuiden gelegen achtertuin, schijnt de zon de gehele dag. Wilt u even niet in de zon, dan zorgt het grote uitvalscherm voor de nodige verkoeling. Wees er snel bij, want deze scherp geprijsde woning zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Rucphensebaan 1 e, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.