de Hoge Akker 2B

€275.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Geheel naar eigen smaak ontwerpen van jouw droomwoning, dat wil iedereen.
2. De droomkavel ligt rustig aan de rand van Hoeven, omgeven door vele luxe herenwoningen.
3. Bouwen volgens de nieuwste regels betekent: optimaal comfort, lage energielasten, levensloopbestendig of wat u verder nog belangrijk vindt.
4. Zelf bouwen of een cataloguswoning of samen met een aannemer; u bepaalt zelf de prijs en kwaliteit.
5. Een woning van maximaal 750m3 is groot en dat past ook op deze geweldige kavel.

Aan de rand van Hoeven, ligt een kleinschalig bedrijventerrein waar reeds een giga bedrijfsloods staat van maar liefst 20 bij 10 meter en 6 meter hoog. Op deze fraaie rechthoekige kavel van 24m breed en maar liefst ruim 50m diep oftewel 1.222m2, kun je voor en naast deze loods geheel naar eigen smaak een fraaie woning realiseren. Voor een idee, zie bijgaande schets. De woning mag een breedte hebben van 10m en 13m diep zijn, uw goot ligt op max. 6m; het geheel mag maximaal 750m3 zijn en dat is groot! Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen van ontwerp tot realisatie. Uiteraard mag u dat ook geheel zelf doen, kiest u maar!
U bent voor een afspraak of bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond; maar wacht niet te lang, anders is deze droomkans mogelijk voorbij!

Locatie

De Hoge Akker 2 b, Hoeven, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.